Vrij: hard werken

De afgelopen week een paar dagen vrij gehad. Vrij van mijn werk bij RTV Utrecht. Thuis wachtte een hele lijst aan werkzaamheden.
De kinderen moeten meer vrijheid krijgen. Vooral als ze op onze kamer – een hal op zolder – komen ravotten. We hebben een groot bed met daarnaast een pick up. Daar draaien we ’s ochtends oude kinderplaten op. En de kinderen lopen gezellig rond. Alleen was er altijd het grote gat. Het gapende gat van de trap naar beneden. Na veel denkwerk nu een luik gemaakt. Ik word nog wel eens een echte klusser.

Met die gedachte verder gewerkt aan de lijst. De kinderkamer is het volgende project. Omdat de muren toch een wat meer meisjesachtige uitstraling krijgen (roze behang), kon ik meteen het plafond aanpakken. Het slopen was heerlijk. Lekker stoffig. Lekker makkelijk. Maar ja, de afwerking gaat nog wel wat meer ‘vrije’ uren duren. De vakantie zit er weer op. En de afsluiting vormt dan ook een prachtige vakantiekiek…

2 gedachtes over “Vrij: hard werken

  1. Is het vrij hard werken? Of ben je vrij en heb je hard gewerkt.
    Je kunt wel een klusbedrijf beginnen man. 😮
    Er hangt rechts naast de lamp boven de trap iets te hangen! Heeft dat met de afgdekking van het trapgat te maken? Het “iets” is n.l. weg als het trapgat is afgedekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s