Aftakeling

Het gemiddelde ligt op 25 unieke bezoekers per dag die samen zo’n vijftig pageviews genereren. Een enorme hit kun je deze blog dus niet noemen maar voor mij is het een prima resultaat. Maar toen werden het er 11, eergisteren 4 en gisteren 1. Gisteren had ik 1 bezoeker! Telt de teller van de vrienden van web-log.nl gewoon niet goed – hij is de tel kwijt – of is het echt afgelopen? Natuurlijk schrijf ik niet voor een groot publiek maar om nou te schrijven voor helemaal geen publiek…

5 gedachtes over “Aftakeling

 1. Hoi Floris,
  Ik denk dat de teller van Web-log.nl niet meetelt als je jouw weblog via Hyves leest of zoals ik via een RSS reader.
  Om iets meer inzicht te krijgen waar je bezoekers vandaan komen is het heel aaridg om Google Analytics te installleren.
  Succes!
  Edgar

 2. Een tijdje terug kreeg ik een reactie van uit Leiden. Dat gebeurde op de gespreksavond. En zo is er wel eens meer een reactie uit onverwachte hoek gekomen.

 3. Hier nog een vaste bezoeker, niet altijd dagelijks, maar zeker een paar keer per week. Heerlijk mee te genieten van je gezin. Inmiddels alweer ruim 2 jaar (geboorte van Bas is mooi meetpunt). Ik zou het erg jammer vinden niet meer mee te kunnen lezen. Toch hoor je veel in weblogland dat mensen tijdelijk even in een dip zitten, zowel met bezoekersaantallen als met inspiratie.
  Ah joh, alles trekt bij, mensen komen vanzelf weer terug 😉

 4. Hier nog een vaste bezoeker, een fan zou je zelfs kunnen zeggen. Was even op vakantie, dus niet op je site. Niet wanhopen, gewoon lekker zo doorgaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s