Dwaling

Experimenteren is leuk. Het geeft spanning. Het geeft energie. Het geeft onzekerheid. Soms lukt het. Soms sla ik mezelf voor mijn kop en denk ik: hoe heb ik ooit kunnen bedenken. In die laatste fase zit ik op dit moment aangaande mijn blogbestaan.

Een kleine twee weken geleden dwaalde ik van mijn weblog weg. Een nieuw project zag het licht: voortaan zou ik live via Tumblr bloggen. Een prachtig platform. Ik wilde vooral beelden laten zien. Dat is de afgelopen dagen ook zeker gelukt. En toch is het experiment vastgelopen.

Ik kan mijn ei onvoldoende kwijt. Ik vind het prachtig om die foto’s en filmpjes te maken, maar ik wil ook schrijven. Juist die korte verhaaltjes bij de beelden miste ik. En ik miste mijn oude blogsysteem, WordPress.

image

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Daarom zit ik deze ochtend op de hockeyclub, tijdens de training van Bas, weer heerlijk te genieten. Van een kopje koffie en een blogje. Fantastisch om gewoon toe te geven aan deze verslaving. En ik verheug me nu al op de volgende fase in mijn bloggersbestaan: via de briljante site ifttt.com een netwerk van publicaties opbouwen. Ach, zo heeft iedereen zijn vlekje…

Een gedachte over “Dwaling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s