De Muppets

 Petje af voor de makers van de nieuwe film met de Muppets die langzamerhand in de vergetelheid raakten. De afgelopen weken waren ze terug. En hoe! Opeens zag en hoorde je weer overal (AH, Facebook, op de tv, in radio-programma’s, in trailers, enz) de creaties van Jim Henson voorbij komen. Omdat iemand in Hollywood er brood in zag.

Normaliter rust bij ons thuis een verbod op de spaaracties van AH. Mijn kinderen mogen niet achter een dranghek bij de supermarkt zeuren om plaatjes, zegels of wat dan ook. Maar de smekende woorden van mijn kinderen, het bijdehante gezicht van Miss Piggy en de nostalgische blik van Kermit – moest ook weer denken aan het mislukte project van KPN – deden ons dit keer anders besluiten. En zo deden de afgelopen weken verschillende Muppets hun intreden in ons huis. Soms was er onenigheid tussen de kinderen over wie nu weer aan de beurt was voor een nieuwe Muppet, maar een ferm “ophouden, anders gooi ik ze allemaal in de prullenbak” deed iedere keer weer wonderen.

En nu is de actie voorbij; de Muppets zijn op. Daarmee is het fanatisme van de kinderen ook meteen verdwenen. Laconiek vertelden ze dat ze niet meer te krijgen zijn. Kennelijk zijn mijn kinderen toch niet zo gevoelig dat ze hiervan van slag raken. Eens zien hoelang ze nog bij de bedden staan…

 

 

Een gedachte over “De Muppets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s