Verwarrende spagaat tussen twee werelden

De Staten van Drenthe vergaderde over steun aan de verhuizing van Dierenpark Emmen. De kinderen vertrokken intussen richting hun bedje. Het leverde een avondje vol verwarring op.

We deden via internet live verslag van de belangrijke vergadering. Een collega in het provinciehuis en ik van achter mijn computer thuis. Natuurlijk is het lekker om in je eigen vertrouwde omgeving te werken, maar ik moest wel mijn aandacht verdelen tussen de kinderen en de politiek. Het ging van 12 miljoen in het provinciehuis naar een stropdas voor Bas die koning bleek te zijn. Van risicovolle prognoses over bezoekersaantallen naar Fien die voorlas aan een hond. Van gedeputeerden die de bal bij Emmen leggen naar Saar en haar Griekse mythen en sagen. Verwarrend, maar heerlijk. Omdat de kinderen altijd leuk zijn en mijn werk nu eens niet over technische hobbels maar over inhoud ging.

Intussen is de politieke vergadering afgelopen en de kinderen zijn naar bed. Tijd om het even therapeutisch van me af te schrijven, een kwartiertje televisie en een warme douche. Eens kijken of ik vanavond nog de slaap kan vatten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s