Even telefonisch kletsen met Saar

Een biefstukje ligt in de pan. De salade staat klaar voor consumptie. Dan gaat de telefoon. In mijn geval begint het ding te trillen en zo’n onaangenaam hard geluid te maken, dat ik ‘m niet kan missen. Want een mobiel is er om gehoord te worden. Toch schrik ik iedere keer weer van dat ding. En neem me, tevergeefs, voor om de instellingen te veranderen.

Het is Saar. Ze belt om even te kletsen. Over haar schooldag, het nieuwe groepje waar ze bij zit in de klas. Sinds de zomer gaan de kinderen naar een nieuwe school. Saar had het de eerste weken moeilijk. Volgens haar docent liep ze in de pauze met haar ziel onder de arm. Maar inmiddels lijkt die periode voorbij. Het is een krachtige meid. Al wil ze geen afscheid nemen van haar oude vriendin B.

Vorige week togen de dames (8 jaar) met z’n tweeën naar de bioscoop. De Smurfen, in 3D. Met veel geluidsboxen en bewegende stoelen. Ook toen belde ze tussendoor even op. Om te vertellen hoe het geweest was. Prachtig toch? Ik ben blij dat ze mijn nummer uit het hoofd heeft geleerd.

Categorieën: Saar

Een gedachte over “Even telefonisch kletsen met Saar

  1. He! Floris ziet er gelikt uit hoor het lijkt een beetje op flipboard. Loopt alleen nog niet altijd even soepel op de ipad.
    Leuk dat je weer “in de lucht” bent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s