Uit die tv! Deel 2

Het verhaal over de straf voor Saar heeft verschillende reacties losgemaakt. De een vond de straf te zwaar ('Een uurtje geen tv is toch ook goed.'), de ander wenste me sterkte met volhouden. Nou, dat laatste kost inderdaad kracht. Eigenlijk hadden Fleur en ik besloten om de ban morgen weer op te heffen. Maar zojuist betrapte ik Saar boven op stiekem tv-kijken, een video van Floris (met Rutger Hauer). Wat is wijsheid? Ik heb enorme moeite met de dikke tranen die onze oudste huilt omdat ze geen televisie mag kijken. Ik hou mijn rug nog even recht, maar ik verwacht morgen te bezwijken.

Fien heeft intussen ook een tv-verbod oplegd gekregen, maar zij heeft daar dus helemaal geen moeite mee. Zoals Saar het uitlegde, tijdens weer een tranenval: 'Maar zij geeft niet zo veel om de televisie als ik. Dan is het natuurlijk ook niet echt een straf.' Ze blijft bij de pinken.

P.s. Het verhaal over het grasmaaien heeft ook reacties losgemaakt. Inmiddels heb ik een aanbieding op zak: ik mag binnenkort bij een collega op de tractormaaier komen zitten! De film gaat er dus komen.

P.p.s. De heren zijn voorlopig even klaar in de badkamer. Na de bouwvak komt de douchebak, de tegelvloer en vloerverwarming er nog in. Maar we zijn nu al tevreden met het resultaat. Jammer alleen dat we nog steeds niet kunnen douchen…

Badkamer einde eerste fase

2 gedachtes over “Uit die tv! Deel 2

  1. Vind t moeilijk iets van de tv verboden te vinden. Ik (her)ken dit fenomeen helemaal niet. Vroeger van mijzelf- maar ook van mijn (nu 17 jarige) dochter niet. Misschien omdat ik t alternatief zocht voor “straf”. Anyway… da’s stof voor een diner of zo!

  2. Wat apart om onze tuin in Norg hier in Braziie te kunnen zien. Het gras was aardig gegroeid.
    Overigens gaat het hier goed. Al is Taco ziek, koorts en hoesten. Van Jack gekregen. Het is ook niet erg warm hier. Regen, geen zon. Als de zon wel schijnt is het meteen heel lekker.
    Goede vakantie!!! Liefs, Henny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s