Nooit meer in bad

IMG_1489 De wc doet het niet meer. Ik verdenk het bad van lekken. De vloertegels wiebelen en de kleurstelling is shabby. De geur van vocht dringt zich regelmatig op. Kortom: de badkamer is nodig aan vervanging toe. De mannen beginnen morgen en moeten over twee weken klaar zijn. Dan hebben we geen bad meer. Vandaag vierde de kinderen het afscheid in bad.

Na twee gezinsberaden met de kinderen en lang wikken en wegen, is de kogel door de kerk: we krijgen alleen in inloopdouche. Dat vinden we eigenlijk allemaal prima. Dan wordt het net als bij ons vroeger thuis. Ik ging zes keer per jaar in bad: als we op wintersport gingen dan had het appartement bijna altijd wel een bad. Wat een feest was dat.

P.s. Een druk weekend komt met het badfeest ten einde. We genoten onder meer van een gezellige borrel bij mijn JC-genoot J. en zijn vrouw K. Goed om een aantal mensen weer te spreken, al bleken sommigen een deel van mijn verhalen al te kennen via dit blog. En vandaag voeren we door de Amsterdamse grachten, mijn schoonzus A. is 40 geworden. Een prima uitje, waarbij Bas een half uur lang stil naast de kapitein zat. Toch wel machtig, zo’n boot besturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s