Skeeler-talent

Skeeleren in Amersfoort

Een paar paaltjes en plastic 'doppen' op het parkeerterrein en je hebt opeens een skeelerbaan. Zo simpel, zo mooi. De kinderen mogen  van de trainers van AIJV alleen goed ingepakt de 'baan' op. Terwijl Saar en Fien zich in het zweet werken, kijken Fleur, Bas en ik toe.

P1000910 P1000911

Het talent en de prestatie van de meiden geeft er niet direct aanleiding toe, maar mijn gedachten dwalen af naar de toekomst. Stel je voor: één van de meiden blijkt een topper. Zou ik als ouder die duizenden kilometers rijden/vliegen, die uren wachten in sporthallen/langs velden, al die peptalk en aaien over de bol kunnen opbrengen voor een toppresetatie? Want je kind moet het kunnen en willen. Maar als ouder moet je er ook voor meer dan honderd procent achter staan.

Zo'n avondje op een parkeerplaats in Amersfoort vind ik prima. Maar het moet niet te serieus worden. Al maak ik me niet echt zorgen. Welke topsporter-in-de-dop wil meteen na het sporten de stad in om een ijsje te kopen? Of hebben die talentvolle kinderen sterke ouders die dat het weigeren… Als het daar van af hangt, dan hoef ik me helemaal geen zorgen te maken.

P1010003

Een gedachte over “Skeeler-talent

  1. Het is al leuk als later je kids overal waar ze komen skeelen kunnen. Als ze ergens logeren bij een vrindje of vriendinnetje: “Zeg nemen jullie je skeelers mee? Dan kunnen we van avond een paar baantjes trekken !”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s