HTC testen

Sjaaltjes voor de kazerne Een week of drie sleep ik nu de HTC Desire HD mee. Met weemoed kijk ik naar de collega's met hun iPhone. Die apparaten ken ik, mijn eigen toestel voelt als een vreemde. Het werkt net allemaal anders dan ik gewend ben met die Apple-apparaten.

Toch was ik deze week blij verrast. Eindelijk vond ik het plekje waar je de resolutie van de foto's kunt instellen: nu maakt deze telefoon opeens prima foto's. En vandaag kon ik prima verslag-via-twitter doen van de manifestatie Behoud de JWF-kazerne in Assen. Genoeg plek voor mijn worstenvingers om te typen. Al loopt de batterij van ook dit toestel snel leeg als je intensief bezig bent.

Ook als video-camera voldoet het toestel prima (tot wel 720p). De test is met een stoere Bas op zijn fiets, voor het eerst zelf trappend op de drukke weg bij ons om de hoek. Het is prima te zien. Je zou bijna vergeten dat het om een telefoon gaat. Eerlijk gezegd bel ik er ook niet zoveel meer mee: twitter, sms, Skype, mail, het zijn prima manieren om te communiceren.


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s