Saar 8 jaar

P1080189 Als een jonge puber rekt onze oudste dochter zich nog een keer met slaperige oogjes uit. Tevreden kijkt ze naar de stoet familieleden die haar slaapkamer binnenkomt. We zingen allemaal uit volle borst. Saar is vandaag 8 jaar geworden en krijgt haar cadeau's op bed geserveerd.

Eindelijk mag ze haar Nintendo DSi XL uitpakken. Een jaar of twee al wil Saar zo'n apparaat. Eerste wilden we er helemaal niet aan. Maar het schijnt wel goed te zijn voor je vaardigheden, de oog-hand-coördinatie kan beter worden. Bovendien moet kinderen toch leren om te gaan met computers en moderne apparaten. En er zijn handige spelling- en rekenspelletjes te koop. Dus kreeg Saar de afgelopen anderhalf jaar te horen dat ze een DSi zou krijgen als ze 8 zou worden.

Eerder deze week hebben we haar nog even proberen over te halen om een iPod Touch te kiezen (duurder in aanschaf maar veel goedkopere spelletjes, mooiere graphics en multifunctioneler apparaat) maar ze was onverbiddelijk: een Nintendo moest het zijn. Net als haar vriendjes.

O ja, net vergat ik het grootste voordeel van zo'n gagdet op te noemen: Saar is voortaan heerlijk stil in de auto…

P.s. het recept van de cholesterolbom zet ik morgen online!

Categorieën: Saar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s