Het aan of omrijden waard

De afgelopen dagen reden we honderden kilometers om onze vrienden M. en C. te bezoeken. U kon onze avonturen in beeld en GPS-coördinaten meebeleven. M. en C. wonen in Saint-Germaine du Bois, in een prachtig verbouwde boerderij. M. is een vriendin van Fleur, ze zagen elkaar 20 jaar niet, maar het was een warm en gezellig bezoek. Wat een eten!

P1070870 Natuurlijk zijn we ook op bezoek geweest op hun Domaine de Louvarel. Een paar maanden geleden hebben ze deze camping overgenomen. Vol goede moed bereiden M. en C. zich voor op hun eerste seizoen op deze prachtige locatie. M. nam ons allemaal mee, voor een heerlijke lunch en een rondleiding. Ik kan slechts één ding zeggen: op weg naar het zuiden van Frankrijk of gewoon op zoek naar een fijne camping? Rij even langs bij M. en C. Het is het waard!

In juli staan wij er ook een paar nachten. Op plek 34 of 35… dat is het voordeel als je de baas kent en alvast rond mag lopen…

P.s. zoals vaker na een reis: de komende twee dagen meer op dit blog over onze trip naar Frankrijk.

2 gedachtes over “Het aan of omrijden waard

  1. plaats 34 of 35 staat geboekt voor de familie mulder. Bas met de conditie broek, of als soldaat, het kan allemaal. Wij zijn er erg trots op dat Monsieur Floris Mulder zijn bordje niet heeft leeg gegeten. Erg gezellig, het was direct goed…Je dure worst hebben wij inmiddels verslonden maar we zullen een nieuwe kopen deze zomer
    gros bisous des Ivanjine

  2. en chris zegt dat het heel slim is dat jij weet wie de baas is…………. (ik natuurlijk, al laat ik voor zijn mannelijke trots geloven dat hij het is 😉 dat heet slim zijn )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s