Schele ogen

P1070460 Egypte staat in brand, dus kijk ik uren achtereen naar Al Jazeera. Het hele weekend staat de computer aan en draait de live stream. Ik wil weten wat er gebeurd, al duurt het me wel te lang voordat Mubarak echt toegeeft.

Overigens zendt Al Jazeera op het Engelse kanaal zondag aan het begin van de middag een documentaire over Mubarak uit. Er is weinig nieuws, of ze kunnen het in ieder geval niet brengen. Het schijnt dat de succesvolle zender alle tegenwerking krijgt van het regime in Kairo. Perskaarten zijn ingetrokken, cameramensen gemolesteerd, enz. Zojuist een tweet dat het kantoor en de verbindingen van het station in Kairo gesloten zijn.

Terwijl ik de beelden uit Egypte beluister (soms is er wel heel veel herhaling van beelden) probeer ik ook nog mijn verzameling van 37 duizend foto's uit te dunnen. Mijn ogen turen uren naar de afbeeldingen terwijl mijn hersenen de keuze maakt tussen al die foto's: al ruim 2300 foto's zijn afgekeurd. En mijn oren luisteren naar het Engels van Al Jazeera. Dit is een zondag van schele ogen en een klein beetje hoofdpijn.

Een gedachte over “Schele ogen

  1. Er schuilt wel een echte verslaggever in je hoor. Want tussen al deze handelingen weet je ook ons trouwe lezers nog op de hoogte te houden van jouw activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s