Bas aangereden, geen paniek!

IMG_8784 Bas schiet naar buiten, op weg naar een buurjongetje. Gedrild als hij is, blijft onze jongste keurig op de stoep. Maar daar blijkt hij dit keer niet veilig. Een krantenbezorger op een brommer rijdt tegen onze Bas op. Onze jongste brult, de man brengt hem geschrokken terug naar binnen. De schade blijkt mee te vallen. Nu lijkt Bas nog meer op een professionele bokser: naast de tand d'r uit, heeft hij nu ook een dik oog. De schrik is voorbij. Bas moet niet blind de tuin uit sprinten. Weer een les geleerd. Hopelijk gaat dit ook op voor die krantenbezorger, die hebben we even voorgehouden dat hij niet op de stoep moet rijden met zijn brommer. Zou het helpen?

P.s. Ideaal: het Sinterklaasjournaal begint morgen weer. Kinderen willen niet slapen? "Als je nu niet gaat slapen, mag je morgen niet kijken," werkt altijd prima!

Categorieën: Bas

5 gedachtes over “Bas aangereden, geen paniek!

  1. En toch schrok ik enorm van die titel. Blij dat het goed is afgelopen en dan kun je gelukkig ook relativeren en zeggen dat zo’n blauw oog hem hartstikke stoer staat. Maar wat een schrik…

  2. Wat een schrik Bas, Ik vind het wel stoer staan Volgende keer goed uitkijken. Die krantenjongen mag trouwens niet op de stoep rijden. Geef hem er van langs !

Plaats een reactie