Koken voor de redactie

P1020598 Werken is belangrijk. De zaken moeten goed geregeld zijn. Een extra stapje moet steeds weer gezet worden. Mijn internetredactie werkt hard om de website van rtvdrenthe.nl op orde te brengen en houden. We bespreken nieuwe plannetjes, de huidige manier van werken en toekomstige ontwikkelingen. Maar soms is het tijd om te ontspannen. Ik ben er van overtuigd dat je nooit goed samen kan werken, als je elkaar nooit eens buiten het werk om spreekt. Je moet elkaar niet alleen kennen van achter de computer en bureau.

Morgen komt mijn redactie in Norg eten. Mijn ouders zijn een paar dagen naar Zeeland, dat geeft ons de ruimte om elkaar beter te leren kennen. Vanavond heb ik alvast het voorgerecht en nagerecht gemaakt. Ik hoop dat ze de koude komkommersoep en het schuimijs lekker vinden. Onderwijl heb ik nagedacht over de paar woorden die ik ga zeggen en in stilte hoop ik dat een gezellige avond wordt. Het blijft spannend om zo iets als beginnend chef te organiseren…

Categorieën: Werk

2 gedachtes over “Koken voor de redactie

  1. Wel grappig; een journalist die aan het eind van de zomer ‘komkommersoep’ serveert. Leuk idee hoor. Vanavond was het zover. Hoop dat het gezellig was. Groeten aan Anton v.d. Neut!
    Nienke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s