D’r uit met die kinderwagen

Kinderwagen weg Hij ligt in de auto te wachten. Morgen gaat hij terug naar mijn ouders, hij is eigenlijk van mijn zus. Met zijn vertrek bereiken we weer een mijlpaal: de kinderwagen gaat de deur uit. Het is niet zo'n grote mijlpaal als het moment dat we de luiers de deur uit konden doen en het komt niet in de buurt van het moment dat, volgend jaar maart, Bas als laatste naar school gaat, maar toch is het een mijlpaal.

Nu moeten de kinderen alles te voet doen. Terecht. Al was het maar als oefening voor de bergwandelingen van volgend jaar. Dat zullen de kinderen niet altijd fijn vinden. Nog een nadeel van de wandelwagen die verdwijnt: als de kinderen op de gang gezet worden, kunnen ze niet meer comfortabel zitten. Voortaan moeten ze kiezen tussen een vloer (hard en koud) of trap (hard en krap).

2 gedachtes over “D’r uit met die kinderwagen

  1. … ” als de kinderen op de gang gezet worden”?!
    Dat was toch iets uit onze jeugd?
    Misschien ken ik het fenomeen ‘op de gang staan’ niet (meer) omdat Eva de enige is, jullie hebben er 3 en als ze allemaal tegelijk op de achterste poten gaan staan… Ik zal Eva eens vragen hoe ze dat op school doen als er 18 niet te harden zijn. *Morgen is haar eerste school(stage)dag als (assistent) Juf van groep 1.*
    Gefelicteerd met de mijlpaal. Heerlijke verhalen schrijf je! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s