Afscheid en weerzien

Een beetje vreemde dag vandaag. Het is mijn laatst officiële vakantiedag maar de wekker ging al om 7 uur. Ik ben naar het afscheidsfeestje van mijn oud-collega Babette Alma gegaan. Ze werkte 21 jaar bij RTV Utrecht/Radio M en gaat nu een b&b beginnen in Vlagtwedde, diep in de provincie Groningen. We werkten jarenlang samen – tot mijn genoegen, zeker ook omdat ik vaak het leukste dat er is, ochtendverslaggeving, in haar programma mocht doen – dus ik wilde dit even meemaken. Het werd een gezellig samenzijn.

Veel van de aanwezige oud-collega's ken ik al vijftien jaar, de meesten zijn uitgevlogen en het is goed om elkaar dan weer even te treffen. We hadden daar jarenlang een goed team, niet alle professioneel maar ook vol humor en passie. Ook vandaag was het meteen weer gezellig.

Zo begon de dag dus vroeg en de rest werd gevuld met klussen en nog meer kletsen (boodschappen doen, planken voor in de woonkamer halen, plannetjes voor kleine aanpassingen in de keuken verder uitwerken, bijpraten met de buren, enz. enz.). Morgen vertrekt Saar op kamp, we gaan haar met z'n allen wegbrengen. De rest van het weekend ga ik verven, plankjes ophangen en me mentaal voorbereiden op maandag. Dan begint het weer.

En ik kom terug op onze vakantie! De foto's (weer veel te veel) zijn al ingeladen en de verhalen staan al in de steigers. Ooit leerde ik bij Radio M dat je altijd onderwerpen moet teasen, mensen moet kietelen, dus hier een foto die aardig aangeeft hoe (een deel) van onze vakantie is verlopen…

IMG_7750

Een gedachte over “Afscheid en weerzien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s