Schuddende billen, onzekerheid, IQ, nieuwe chef en een avontuur

Het is weer tijd voor een veegbericht:

Humor. Fien en Bas lopen poedelnaakt door het huis. Om hem een beetje te plagen roep ik naar Bas: "Je hebt mooie, ronde billen!" De kleine man kijkt om en roept spontaan terwijl hij onhandig met zijn heupen begint te wiebelen: "En ik kan er heel goed mee schudden."

Brekend hart. Fien weet volgens Fleur precies hoe ze me moet bespelen. Ik kan niet anders dan dit beamen, hoop ik. Mijn hart breekt als onze middelste me gisteravond toespreekt vanuit haar bed, met betraande ogen. "Niemand vindt me lief. Jij bent altijd boos en vooral heel erg streng. Mama is ook altijd zo boos. Maar jij houdt niet van mij." Hoe moet je daar nou mee omgaan?

Best slim. Voor de lol deed ik een IQ-test op internet. Zo'n eenvoudig testje. Een niemendalletje, dacht ik. Tot ik de uitslag kreeg: 125 of hoger. Wat een goede test!! Even voor de duidelijkheid: boven 130 ben je hoogbegaafd. Ik bedoel maar. Om te weten of die test een beetje klopt: vullen jullie 'm ook in en laat weten wat je scoort.

Fijn interview. NRC Media heeft een nieuwe hoofdredacteur. Ik hoor dat de man nieuwe energie oproept in het bedrijf. Hoera. De krant mag nooit verloren gaan. Morgen valt het doek voor nrc.tv, maar mijn oud-collega's hebben zich over die teleurstelling heengezet en spraken met Peter Vandermeersch.

Op avontuur. Morgen is het 1 juli. Morgen is het een bijzondere dag. Morgen vertel ik waarom en heb ik de foto's. Morgen zal dat wel een beetje laat op de avond zijn. Morgen probeer ik te bloggen via mijn mobiel, maar ik weet niet of ik bereik heb…

4 gedachtes over “Schuddende billen, onzekerheid, IQ, nieuwe chef en een avontuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s