Verkenning van Drenthe

Img_7047_3

De afgelopen dagen hebben Fleur en ik van elkaar genoten terwijl we op ontdekkingsreis in Drenthe waren. Eerst liepen we een wandeling bij/op het Dwingelderveld (foto boven).

Gisteren reden we naar 6 dorpen (Norg, Smilde, Annen, Zuidlaren, Tynaarlo, Vries) en 1 stad (Assen) om 9 huizen te bekijken. Ter oriëntatie op de Drentse woningmarkt. We zijn al bijna verliefd op twee huizen… Maar eerst aan het werk en kijken of de baan bevalt. Dan beslissen we later hoe we de verhuizing aanpakken.

Zaterdag sloten we af met een bezoek aan het Drents Museum en een fijne maaltijd in De Gulle Gans in Assen.

Vandaag stapten we de kramp in onze kuiten door een deel van Knapzakroute nummer 3 te lopen (zie het kaartje onder, ieder punt is een foto). Kortom: de verkenning van Drenthe is nu serieus ingezet.

View Knapzakwandeling Ees in a larger map

2 gedachtes over “Verkenning van Drenthe

  1. Bij je vorige verkenningstocht beweerde ik dat er weinig variatie in het landschap te ontdekken was. Maar als ik de foto hierboven zie ben ik toch wel weer onder de indruk. Alsof je de draden met belletjes van Ellert en Brammert zo ziet hangen. En ’s avonds stikt het er natuurlijk van de witte wieven. Prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s