Rommelen

P1050022
Maakt u zich vooral geen zorgen: het gaat prima. De dagen glijden in alle vrije drukte voorbij. Het afscheid van NRC was top. Veel warme woorden en nog meer gezelligheid. De internetredactie is een topteam. Ik voelde me thuis bij de krant maar ik heb nooit geweten dat ik zo’n positieve indruk op de collega’s heb gemaakt. Dat geeft een goed gevoel.

Verder rommel ik in huis: verven, email opschonen, koken, gordijnen ophangen, een filmpje voor het kamp van Saar monteren en genieten van de kinderen en de lente.

De vakantie duurt nog tot 1 april. Tot die tijd is het tempo rustig. Zo gaan Fleur en ik komend weekend samen op pad. Terwijl mijn ouders oppassen gaan wij wandelen in… Drenthe. Die provincie willen we nu echt beter leren kennen. Ook gaan we daarom uit eten in Assen.

Voor de rest glijdt het nieuws grotendeels langs me heen. Zo word mijn wereld opeens veel kleiner. Het is best lekker maar ook een beetje beangstigend. Een beetje bekrompen. Zou het ook zo snel gaan als ik met pensioen ga? Ach, waar maak ik me druk om? Ik moet nog lekker 30 jaar.

Ten slotte nog een foto uit Utrecht waar ik gisteren met mijn broer uit eten ging. De Oudegracht. Klik op de afbeelding voor een vergroting. Ik ga maar weer eens kijken of de plank die ik net verfde al droog is.

Oude_gracht_utrecht2

3 gedachtes over “Rommelen

  1. Jammer dat mensen je pas complimenteren als je de deur achter je dicht trekt.
    Aan de andere kant toch fijn om je waardering op de valreep nog te vernemen.
    ( Je werd per slot van rekening betaald voor het elke dag weer opdraven… 😉 )
    Fijne week, geniet in Drenthe!

  2. @ Kees: je hebt gelijk maar de complimenten kreeg ik al vaker. Ik had daar zeker niet over te klagen. Maar er is een verschil tussen iets goed doen en het gevoel hebben dat je indruk maakt. Goed weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s