Een dag vol sneeuw

Even was ik weer het kleine jongetje van vroeger. Vlak voor de wekker afging was ik al wakker en sprong direct uit bed. De voorspelling was uitgekomen: sneeuw!!

P1020895

De foto is gemaakt om iets na zeven uur met een sluitertijd van 15 seconden. Na het wegbrengen van de meiden maakte ik samen met Bas de auto schoon. De ontdekking van de dag: de kleine man houdt helemaal niet van kou.

P1020898

Even helpen was prima maar daarna begon het dreinen. Hij had het koud en liet dat weten ook. Met veel drama en met pijn in mijn vaderhart liet ik hem achter bij oppas Anja (die later vertelde dat hij snel over het verdriet heen was). Op weg naar Drenthe, naar mijn ouders.

Soms ligt tussen nieuws en werkelijkheid een groot verschil. De reis verliep voorspoedig. Alleen op de Veluwe was het lastig, zo laten de beelden hierboven zien. De reis duurde uiteindelijk een minuut of twintig langer dan normaal.Natuurlijk was het goed om mijn ouders weer te zien maar niets gaat boven de prachtige plaatjes van de besneeuwde tuin, in Norg viel zeker 20 centimeter.

P1020918

Een prachtige gelegenheid voor een nieuwe aflevering van 360 graden.

Natuurlijk zorgt de sneeuw voor overlast, ik moet nog maar zien of ik morgen met de trein op het werk kom, maar het is vooral prachtig. Ik ben een liefhebber.

P1020930

Klik op de foto’s of video’s voor een grotere weergave.

2 gedachtes over “Een dag vol sneeuw

  1. Prachtige foto van je tuin! Door de lange sluitertijd heeft het iets onwerkelijks, net of je een miniatuuropstelling met kunstsneeuw onder een lamp hebt gefotografeerd.
    En ik nuanceer je opmerking over het nieuws een beetje: tussen Thijs van den Brink en de werkelijkheid ligt meestal een groot verschil. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s