Gewoon doen

Voor mijn reis had Fleur het al aangekondigd en tijdens de reis kreeg ik een duidelijke sms: ik ga dit jaar mijn verjaardag vieren! Niet met man en kinderen – wij mochten ons tijdens het verjaardagspartijtje vermaken in de stad – maar met vriendinnen. Nu moet u weten dat wij niet zulke feestvierders zijn. Recepties, bruiloften, promoties, het is vaak best gezellig maar het bezoek aan zo’n sociaal evenement zal nooit onze hobby worden. Ons huwelijk, ruim zeven jaar geleden, was de laatste echte partij die we zelf hebben opgezet.

P1010929

Saar en Bas poseren voor de keuken waar Fleur de laatste voorbereidingen afrond. Ze werd vrijdag 37 jaar en vierde dat gisteren met een gezellig samen zijn. Want het bleek enorm gezellig. Natuurlijk is het spannend om je eigen vriendenkring, familie en collega’s samen te brengen. Het is spannend om de verbindende factor te zijn. Het is spannend om de mensen goed te verzorgen. Maar uiteindelijk blijkt het natuurlijk heel gezellig. Dus leren we: dit moet je gewoon af en toe doen…

Prachtige conclusie, maar nu de praktijk. We zijn geen helden, dus voorlopig staat het volgende feestje pas in 2012 in de planning. Dan worden we allebei 40.

Een gedachte over “Gewoon doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s