Onderdak

De vakantie is gered! We hebben weer onderdak, met dakraam. Afgelopen zaterdag het diepe zuiden ingereden om een nieuwe tent, met dakraam, weg te slepen. Nadeel: hij is een beetje zwaar (43 kg). Voordelen: ruimer dan onze oude tent, een luifel op maat, een vast grondzeil, er is een dakraam en de kinderen hebben een eigen slaapcabine.

De kinderen vonden het allemaal best. In de hoek van de winkel waar de tent, met dakraam, opgezet was, bevond zich ook de ballenbak. De uitvinder van dit simpele concept moet toch een standbeeld hebben? Al waren Fien en Bas liever met hun ouders de tenten aan het bekijken, Saar bleef in de ballenbak achter.

Zo’n nieuwe tent, met dakraam, kopen is trouwens een stressvolle bezigheid. Zeker met kinderen die het nodig vinden om iedere scheerlijn te testen op zijn elasticiteit. Als dronken bezoekers aan de bar van een nachtclub hangen ze regelmatig aan de lijnen van de opgezette tenten. Maar het blijven brave borsten, na een kort ‘kijk daar mee uit’ staan ze snel weer met beide benen op de grond.

De rest van de dag? Heel hard werken op North Sea Jazz. Ik zie mijn bed pas om 5.30 uur…

96

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s