Robert Abigail ft DJ Rebel

Lang, heel lang geleden was ik dj. Eerst in de Koets-o-Theek (de oude) in Leiden en later in de Woo in Utrecht. In dezelfde jaren mocht ik plaatjes draaien bij Omroep Rijnland in Leiden en later bij Stadsomroep Utrecht. In al die vreugdevolle jaren wist ik welke muziek populair was, hoe de top 40 zo’n beetje in elkaar stak en van welke gouwe ouwe mensen nog steeds uit hun plaat gingen.

Maar het verzande. Ik draai nog steeds graag een stukje muziek – echt van alles wat – maar het komt er niet meer zo vaak van. Al helemaal niet in het publiek. Ik teer nog voornamelijk op de collectie uit de vervlogen jaren. Tot vanavond.

Fleur gaat volgende week met groep 8 op kamp. Ze is aangewezen om een van de ochtenden de gymnastiek te verzorgen. Of ik een beetje leuk dansnummer kon vinden. Omdat mijn vrouw natuurlijk hip moet overkomen luisterde ik de top 40 af. En ook de nummers in de dans top 40. Heerlijk om door de digitale platenbak te snuffelen. Dankzij internet kun je alles beluisteren, en een nummertje is zo gekocht. Voor 99 eurocent via iTunes! Vroeger was een single echt wel duurder. Van welk product kun je dat nou nog meer zeggen, dat het vroeger duurder was?

We hebben gekozen voor Robert Abigail ft DJ Rebel met het nummer Merenque:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s