Gaat u mee op pad?

Als ik me niet vergis was het een tijdje nachtprogrammering bij de ZDF. Ze stuurden een auto met camera de weg op en ’s nachts kon je urenlang kijken naar de beelden. Op een of andere manier werkt het licht verslavend. Gisteren tikte ik geen stukje omdat ik met vriend Sybert op pad was. Op weg naar een restaurant in een gigantisch exemplaar uit de BMW 7-serie. Echt een knoepert van een auto. Ik maakte een suf filmpje dat de snijtafel niet overleefde. Maar het laatste stukje laat ik wel zien, misschien wel het begin van een nieuw genre op deze blog. Weet u waar we rijden? Het is in de buurt van Amsterdam.

Latere toevoeging: Hulde voor mijn vader, het is de N236. Zie het kaartje hieronder voor het stukje dat u ziet in de video.

Een stukje met de auto weergeven op een grotere kaart

2 gedachtes over “Gaat u mee op pad?

  1. Een lastig geval. Eerst meende ik het trajektvan de N236 te herkennen daar waar die onder de A9 schiet. Maar toen klopte de ligging van het kanaal niet.

  2. Een toevoeging:
    Bij het doorzoeken van de Amsterdamse omgeving bleek Google Map de Zwanenburger Baan niet op de satelietweergave te hebben gezet. Wel op de kaart- en de terreinweergave.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s