96 jaar

Photobucket

Tante Janna, inderdaad 96 jaar, zit tussen mijn kinderen. Saar, Fien en Bas zijn samen 11 jaar, dan nog zit er 85 jaar tussen. We bezochten de tante van mijn vader in haar flatje in Doorn waar ze zelfstandig woont. De oren doen het dan wat minder, het zicht is niet meer top maar de hersenen werken nog prima. De mooiste opmerking: "Ja, ja, manager zijn, daar gaat het om deze dagen." Net als ik heeft Tante Janna het niet zo op de graaiers in deze wereld.

Voor de duidelijkheid: de kinderen, Fleur en ik beleefden een genoeglijke middag bij Tante Janna. We kwamen aan met schuld in het lijf en vertrokken met een nog groter schuldgevoel. We bezoeken de grande dame van onze familie maar een keer per jaar, terwijl ze op een half uurtje rijden woont. Foei. Maar de smoes hebben we al klaar: het is druk.

Zo hebben we dit weekend eindelijk de kleine hagen in onze tuin gepland en staan de eerste planten klaar om neergezet te worden. Alle bestrating is nu klaar en potten met blauwe regen (wisteria) staan op hun plek. We zijn dus de laatste puntjes op de i aan het zetten en dan kan het lenteseizoen beginnen. Ook in mijn hoofd.

Photobucket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s