Fien’s partijtje

Geef haar kleren, dan komt het goed. Fien wordt maandag vier jaar maar we vierden het vandaag alvast. Het begon met een vroege samenscholing op ons bed. Bas en Saar (klik even op de namen voor foto’s) verstopte de cadeaus, Fien zocht en vond vol vreugde. Natuurlijk kleedde ze zich meteen op. Ze kocht de kleren eerder deze week met Fleur, met als grootste hobbel het uitkleden na het passen in de winkel. Ze wilde die mooie kleren helemaal niet laten inpakken. Maar vandaag kon ze een deel van de kleding dan eindelijk vol trots showen.

Photobucket

Vandaag was het weer een van de hoogtepunten in het leven van Ons, jonge ouders. Als u kinderen heeft, kent u het. Het is een mengeling tussen gezelligheid en stress: een verjaardag vieren. Schieten de kinderen niet door in hun enthousiasme? Krijgt iedereen voldoende aandacht? Slaat de jarige job niet op tilt als ze een keertje niet haar zin krijgt? De taart moet nog gebakken! Hoe hangen de slingers wel feestelijk maar niet in de weg?

Maar Fleur en ik blijken een prima team. We maakten in ieder geval geen grote brokken. Ik maakte een taart, vrij naar Abel (Oma’s keek, slagroom, fruit, suikergoed, marsepein, heerlijk!) en Fleur hing de slingers op. Toen alle lieve vriendinnen en andere dierbaren langskwamen, ging het volgens mij prima.


Fien genoot in ieder geval. En daar doe je het voor, al ben ik nu werkelijk aan het eind van mijn Latijn…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s