Marquant

Met een sierlijke maar o zo fatale boog zeilde mijn vertrouwde wereldontvanger naar zijn einde. Tijdens het klussen aan de schuur trok ik aan een stuk plastic waar mijn Sangean op stond te tetteren, ik meen dat ik naar BNR luisterde. De val op de harde betonnen tegels maakte een eind aan jarenlange trouwe dienst.

U moet weten dat ik mijn wereldontvanger altijd overal in huis achter me aansleep. Van de badkamer naar de keuken naar de kinderkamer naar de keuken. Hij snort tijdens het koken, douchen, klussen, scheren, webloggen, enz. Maar vorige week was het dus opeens stil…

Marquant"Pap, jij houdt echt van radio luisteren." Saar trok deze conclusie terecht. Dus toog ik vandaag naar de stad, een avontuur op zich met de drie kinderen achter me aan hobbelend en met lopende neuzen door het heerlijke frisse weer, om een nieuwe wereldontvanger te kopen.

Het is de Marquant MWR-26 geworden. Een klein, onooglijk apparaat van maar 8,99 euro bij de Kijkshop. Men moet toch op de kleintjes letten! Maar u zult zien: het apparaatje is goedkoop maar doet vast nog jarenlang dienst en brengt de radiostations wereldwijd helder bij mij in de badkamer, keuken, tuin, enz. enz.

2 gedachtes over “Marquant

  1. Hoi,
    Ik sta te twijfelen om deze radio aan te schaffen (inderdaad vanwege de kleintjes) en ben benieuwd naar ervaringen met deze radio. Is het wat?
    grtz,
    Tim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s