SPIN

Photobucket

We leven deze dagen met de deur open. Sinds de verbouwing is de tuin een echt verlengde van ons huis, zelfs nu het buiten soms een beetje fris is. Nadeel van deze versmelting met de natuur: onverwacht bezoek. Zo stond er eerder deze week een gigantische spin in onze woonkamer.

Ik ben niet bang voor spinnen maar nu moest ik toch even slikken. Alsof het me niets deed, ving ik de spin ten overstaan van mijn vrouw. Even twijfelde ik nog om het met mijn blote handen te doen, maar een papiertje en een glas voelde tot veiliger.

Eenmaal onder het glas keek de spin me nijdig aan en begon hij zijn twee kaken te poetsen, klaar voor actie. Al weet ik helemaal niet zeker of het kaken waren, maar het oogde wel zo. De spin eindigde uiteindelijk op zijn plek, in de tuin.

Een gedachte over “SPIN

  1. Brrr, zitten die joekels bij jullie ook al? Op je foto zie je dat-ie nog maar net onder het glas past. Hier in Hilversum speculeren we al over het broeikaseffect of een geheime chemische dump, sinds we de laatste weken af en toe van die monsterspinnen uit ons huis moeten verwijderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s