Service

"Wat kan ik nu voor je halen?" Saar stelde de vraag vanochtend wel een stuk of zeven keer. Ze dribbelde heen en weer en bezorgde me de deodorant, sokken, mijn broek, mijn overhemd en andere noodzakelijke attributen om me ’s ochtends enigszins toonbaar te maken. En zo werd het een koninklijke ochtend. Dankzij mijn oudste dochter kreeg ik een vleugje mee van de manier waarop de koningin zich moet voelen. Al vraag ik me af of zij net zoveel liefde voor haar bedienden voelt als ik voor die van mij…

Photobucket

Een gedachte over “Service

  1. Al reageerde ik nietop de kledij uit Spanje voor de dametjes , nu even wel. Eeneens zag ik voor we echte spaanse danseresjes met in mijn geest meeklappend publiek.Olee, Olee !!! Leuk Fleur.
    En bij deze foto schrok even. Saar met een porceleine bordje in haar hand. Ik las reeds “servies”. Ik hoorde al een kletterend geluid met daarna een beschrijving van een catastrofale situatie en een intens huilende en geschrokken Sarah ! Met daarna kreten op de achtergrond van “scherven brengen geluk” etc. Gelukkig, het ging over een lieve dienstbaarheid aan haar Papa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s