Voorpret

Lang leve internet! Aan het wereldwijde web kleven een aantal nadelen (zie dit bericht). Maar het heeft vooral een hoop voordelen. Zo zaten vrouwlief en ik gisteren lekker op de bank. Op de achtergrond maakte Turkije het Duitsland lastiger dan verwacht, en wij keken alvast rond in Oostenrijk. Dankzij de virtuele snelweg. We bezochten campings, gleden over meren en bergen, bekeken Salzburg en zochten een passantencamping in Duitsland.

Vorige week, tijdens het bezoek aan mijn ouders, heb ik mijn jaarlijkse bedevaart naar de Vrijbuiter volbracht. Met de vakantie in aantocht kan ik het niet laten om daar rond te snuffelen. Al is onze uitrusting behoorlijk compleet – ik kocht alleen een beetje brandstof voor ons kooktoestel – het is heerlijk om te kijken naar tenten, slaapzakken, kleren, kookgerei en prullaria waarvan je denkt ‘dat is handig’ maar je weet dat je er in de praktijk helemaal niets aan hebt.

De komende weken worden net zo leuk, we gaan op zoek naar wandelingen die je makkelijk met kleine kinderen kunt lopen, we gaan wandelschoentjes voor Saar en Fien kopen, we moeten onze navigatieapparatuur regelen (hopelijk mogen we ‘m weer van mijn schoonvader lenen) en we moeten de paklijst maken. Een hoop lol. Want de voorpret is soms nog leuker dan de vakantie zelf. Al was het maar omdat op al die foto’s op internet altijd de zon schijnt…

http://www.yourminis.com/Dir/GetContainer.api?uri=yourminis/yourminis/mini:countdown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s