Danseressen

Zes nachten was ik weg. Vervolgens zag ik mijn vrouw anderhalf uur en toen vertrok ze voor 4 nachten naar Barcelona. Met mijn fototoestel. Zo kwam het dat ik de afgelopen dagen – vrij uniek – zonder computer (want computer = werk en dus even niet van toepassing tijdens vakantie) en fototoestel doorbracht. Maar wel met de kids.

Eerst zijn we in Norg bij mijn ouders geweest om heerlijk te genieten van de zorg en aandacht, later vierden we de zesde verjaardag van neef Teun op de Wassenaarse slag en aten her en der pannenkoeken, friet, fruit en groenten. Het was heerlijk, alleen met de kinderen. Fleur genoot in Spanje, ik genoot van de gedachte daaraan en van de kinderen. Maar het toefje slagroom op de taart was toch de gang naar Schiphol. Vanochtend reden we in alle vroegte naar de nationale luchthaven om Fleur te verrassen.

Dat lukte. Ze was blij en verrast. De kinderen zorgde voor een klassiek tafreel door op Fleur af te rennen en haar alle drie tegelijk te omhelzen. Voor het opgewonden geschreeuw/gehijg van Bas deed veel wachtenden opkijken. Soms met gefronste blik.

Fleur verraste ons ook. Met cadeau’s. Hoogtepunten: de flamencoschoenen voor beide dochters en de flamencojurk voor Fien. Een talentje:

Ook Saar kreeg prachtige dansschoenen en een horloge, dus moest ze voor de voorstelling een ‘oudje’ uit de kast pakken. Maar als je talentje hebt, maakt het niet uit waar je in danst…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s