Hortus

Photobucket

Fien blijft maar naar buiten kijken. We doen met het hele gezin een dagje Amsterdam, met de trein en tram. Nou ja, het hele gezin… Saar is deze zaterdag nog bij haar appa en oti, herstellende van de oorontsteking (deze zondag kwam ze thuis, wat een feest! Al is het ook luxe om even twee kinderen thuis te hebben). Voorafgaand aan het huwelijk van Alain en Rubien maakten wij gisteren de Hortus Botanicus in Amsterdam onveilig. Wat een feestje. Vooral de vlinderkas en de nieuwe kas met allerlei tropische verrassingen, waar Fien en Sophie (dochter van Michiel en Georgette) heerlijk konden dwalen.

Op de terugweg, na het huwelijk, eten gehaald bij de AH. Als echte globetrotters aten we in de trein ons maaltje op. En ook nu bleef Bas weer smullen, smullen, smullen…

Photobucket

3 gedachtes over “Hortus

  1. Deze keer niet alleen van mij complimenten voor je multimediale productie. Marjanneke is ook lyrisch en vindt trouwens dat Bas enorm op zijn vader lijkt!

  2. Geweldig !! Hoe kon ik vroeger ooit bedenken, als peuter lopend en kijkend naar vlinders in het tropenbos, dat de kinderen van een van mijn kinders in een mini-verpakt imitatie tropenbosje (heel, heel ver weg in een koud land) naar die zelfde prachtige vlindersoorten zouden kijken !!

  3. Wauw Floris, wat een prachtige filmpjes…ik surfde even langs jullie weblog om een impressie te vangen van jullie en de kindjes, en ben blijven hangen, alle filmpjes bijna bekeken, zo fanatastisch! Verrast ben ik ook door kleine Bas, wat een kanjer met die stoel!! En al die heerlijke hapjes…Ongelooflijk hoe snel de tijd is gegaan tussen het kamperen in het Zeeuwse land en vandaag de dag. Ook zag ik dat jullie familie is uitgebreid met konijn en kanarapiet, Zo veel gezelligheid rond de tafel, verheug me om er snel weer bij aan te schuiven. Veel liefs, Carole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s