Einde van het jaar

Ik merk dat ik de dagen aan het aftellen ben. Natuurlijk moet er nog gewoon gewerkt worden, maar de gedachten zijn al bij de paar dagen vrij. Van 26 t/m 31 december. Dank voor de suggesties voor Berlijn, maar het blijkt toch even een brug te ver. We gaan er twee nachten in Nederland op uit. Helaas, als we de weermensen moeten geloven (die wèl altijd gelijk krijgen als ze een weersomslag aangekondigen waar ik niet op zit te wachten), worden het narrige, grijze dagen zonder echte kou.

Dansende Saar

Aan het einde van het jaar is het tijd om af te ronden. Zo dansde Saar voor het laatst op de donderdagmiddag. Een ‘tussendoortje’. Een prachtig initiatief: voor 2,5 mocht ze vijf lessen bijwonen. Inderdaad: de semi-overheidsinstelling SRO zat hierachter. Vandaag keken we, als trotse ouders, naar de ‘uitvoering’. Een groep kleuters die, zonder al te veel structuur maar wel met veel lol, door elkaar dansenden. Heerlijk. Fien mocht deze ene keer meedoen. Bas keek toe. Hij deed verwoedde pogingen om achter alles en iedereen aan te kruipen, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een ‘rondje’ nadat de les afgelopen was. Bij nader inzien vond hij dat ook best prima… P.s. let op mijn woorden: die jongen staat binnenkort los en daarna volgt al snel het lopen!

Photobucket

2 gedachtes over “Einde van het jaar

  1. Wat grijze dagen met zulk spetterend jong volk ! Sahra als de beroemde Julia Elisebeth Wells ( My Fair Lady)!! En Bas als Harry Lillis Grosby (groot enternainer)!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s