Eerste teerling

Onze reis naar Frankrijk gaat nog komen, toch was het even stil op de log. De afgelopen dagen heb ik lekker hard gewerkt. Sinds deze week gebruik ik op het werk een Apple. Wat een feest. Ik vrees dat ik in de toekomst ook privé over ga op deze prachtige apparaten met hun mooie besturingssyteem. Maar het ontdekken van een nieuw systeem en tegelijk ook monteren vergt veel tijd. Lange dagen waren het gevolg en de computer kon ik even niet zien. Maar de eerste teerling is geworpen: een fijne testrit. Het is niet het soort filmpjes dat ik vaak bij NRC zal maken, het was wel leuk.

En nu verlang ik langzaam maar zeker naar zaterdag. Dan gaan we naar Frankrijk. In ieder geval 4 huizen bekijken! Volgende week de foto’s.

2 gedachtes over “Eerste teerling

  1. Vorig jaar over (terug…) gestapt op Apple, héérlijk! Nooit meer dat “blue screen of death” van Bill Gates. Hooguit dat een applicatie vastloopt omdat je die zelf wat krakkemikkig hebt geïnstalleerd, maar dan blijft je systeem gewoon vrolijk doordraaien.
    En die aandacht voor vormgeving is natuurlijk ongeëvenaard. Je hebt er helemaal niks aan, maar als ik mijn Macbook tevoorschijn trek en je hoort die oh’s en ah’s, dan voel je heel even wat mensen voelen die in een veel te dure sportauto rijden. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s