Première

Ik ben toegetreden tot de crème de la crème van de Nederlandse filmindustrie. Ik heb gisteren mijn eerste première beleefd. Op uitnodiging van mijn goede vriend Mark mocht ik bij de eerste publiekelijke vertoning van ‘Goud‘ zijn. ‘Goud’ is een documentaire van Niek Koppen.

Voor het eerst liep ik over de Rode Loper, het kon de cameramensen en fotografen niet boeien. Binnen de Utrechtse Schouwburg was een aardige mix van de nette hockeywereld (smoking) en kunstzinnige filmwereld (jeans, verschoten jasje en iets geinigs als een sjaaltje of zo). Met mijn jasje en gewone broek viel ik precies in de midden categorie.

Rond de documentaire vulden toespraken en applause de zaal. En tijdens de film zelf werd regelmatig gelachen en kregen we een inkijkje in de wereld van het dameshockey. Een aardig inkijkje. Niet meer. Ik vond de documentaire aardig maar hij kon me niet echt grijpen. Misschien is het bij u anders, een voorproefje:

Een gedachte over “Première

  1. De trailer is anders veelbelovend, maar ik ben dan ook een leek en ik heb nog nooit achter de schermen van de dameshockey-top gekeken. Mag vast ook niet van mijn vriendin 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s