Grote wending

Gisteren was het genieten. Eerst was ik op een persconferentie over de toekomst van IJCU Dragons. IJshockey Club Utrecht wil terugkeren op het hoogste niveau. Na deze pleziere persconferentie heb ik de informatie verwerkt voor radio, internet en televisie.

Meteen door naar de presentatie van Kevin Vandenbergh, een nieuwe spits van FC Utrecht. Het begon allemaal veel te laat. Samen met collega Bas heb ik me even de pleuris gewerkt. Ik bracht het interview met Vandenbergh vlak voor zessen. Bas was 20 seconden te laat voor de tv-uitzending van U Vandaag. Dankzij de magie van de regie zat het item een uur later wel in de herhaling.

Gisteren was het dus genieten. Toch was ik blij dat ik thuis was. Een grote wending is gaande. Weet u nog dat ik laatst schreef over ‘het tipje van de sluier’? Het klopt. En het is bijna tijd om de sluier helemaal op te lichten…!

Maar eerst nog dit: gisteren maakte ik foto’s. Omdat ik het leuk vind en omdat we dan op internet ook eens originele foto’s hebben. Een selectie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s