Laatst uitzending

Aflevering 1849 van Namen en Rugnummers Live is ten einde. En daarmee is het doek voor dit seizoen gevallen. De zaal loopt leeg, de acteurs komen op adem en het begin van het nieuwe jaar lijkt nog ver weg.

De sportredactie van RTV Utrecht maakte, samen met grote groep top freelancers, de afgelopen maanden week in week uit sportprogramma’s. We waren veel bij het voetbal. Maar ook hockey, tennis, badminton, korfbal, waterpolo,fierljeppen, honkbal, softbal en nog andere sporten kwamen voorbij. Maar ik kan even geen bal meer zien.

De uitzending eindigde vanmiddag om 18 uur. Samen met Jeroen, Rick en Maarten bracht ik vervolgens een saluut aan een oude traditie. In Zeist was het vroeger een vaste gewoonte: na de sportuitzending op zondag aten we met z’n allen. Niets bijzonders. We bestelden gewoon patat en andere snacks. Na de fusie tussen Kanaal 9 en Radio M verdween deze traditie. Maar vanavond zaten we er weer. Heerlijk. Gewoon even eten met de collega’s. Napraten, roddelen en lachen. Even rust.

Al duurde de rust maar even. Jeroen en Rick moesten naar huis. Maarten moest de ochtenduitzending nog voorbereiden en ik kreeg het nieuws van het aanstaande vertrek van Foeke Booij te verwerken. Want de uitzendingen zijn voorbij, het zomerreces is begonnen maar echt vakantie is het nooit.

Nog één keer eten met de boys.

2 gedachtes over “Laatst uitzending

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s