Onze mannequin

Ik kan niet tegen zo’n beslissende strafschoppenserie. Dan word ik zenuwachtig. Gisteravond zapte ik weg van 10, weer terug en weer weg, weer terug, enz. Voor de leken: Nederland – Engeland (halve finale EC U21) eindigde na 120 minuten in 1-1. Beide ploegen namen samen 32 (!) penalty’s voordat duidelijk werd dat Oranje door is naar de finale. Voor de leken: normaal nemen beide ploegen samen 10 penalty’s. Die 32 van gisteravond is overigens geen record. In Namibië namen ze ooit na een wedstrijd 48 penalty’s voordat de winnaar bekend was.

Bas heeft het einde van de wedstrijd niet gehaald. De beste vent lag al snel heerlijk te slapen. Terwijl zijn zussen toch een hoop lawaai maakten. Fien heeft een make upset gekregen. Onze wijze lessen over matiging zijn niet begrepen. Wel ontdekten we alvast een beroep voor onze jongste dochter. Kijk naar haar houding. Een echte mannequin, is het niet?

Onze eigen mannequin

2 gedachtes over “Onze mannequin

  1. Om trots op te zijn. Kleren maken ook de vrouw. Eeneens staat daar een dametje. Eerst dacht ik nog “hee die Saar” !

  2. Wat een schattig meisje. Ze wordt al zo groot . We zien elkaar volgende week ,We verlangen er echt naar om het stelletje weer te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s