Twijfels

We beginnen ons al helemaal aan te passen aan het leven in Barcelona. We doen rustig aan, het was, is en blijft hier warm. De ochtend brengen we in of rond het appartement van Merijn en Lyne door. De speeltuinen en de zee zijn allen op steenworp afstand. We slenteren wat en bij mij slaat onmiddelijk de fantasie toe: ik zou hier best kunnen wonen. Ik bekijk de site van RTV Utrecht en voel al een klein beetje afstand… Maar ja, wat moet ik hier doen en waar moeten we van leven…?

The boys with the girls...

Als je in Barcelona woont wil je namelijk wel geld hebben. Vandaag zijn we met z´n allen naar een tapasbar geweest. Zalig en niet eens zo ontzettend duur. De toko lag net buiten de toeristische route en het eten was smaakvol want vers en goed klaargemaakt. De kinderen waren voorbeeldig. En de Spaanse bediening smolt bij het zien van zoveel blond haar binnen 2 vierkante meter. De kinderen raken gewend aan al dat gestaar en geaai. En de meiden vinden het al bijna gewoon als ze door Merijn en mij als prinsessen overal naartoe gedragen worden.

Een prima afsluiting van de dag!

Vanavond sloeg de twijfel verder toe. We hebben op het strand, met de ondergaande zon in de rug, heerlijk wijntjes gedronken en gegeten. Een heel eenvoudige omelet, maar dat doet het in dit soort streken, onder dit soort omstandigheden, prima. Ik zou het hier best kunnen uithouden. Maar ja, de vraag blijft staan: waar moeten we van leven? Op 10 juni is in ieder geval de volgende trekking van de Staatsloterij…

2 gedachtes over “Twijfels

  1. Dat is precies het gevoel hier. Snap je nou dat we met liefde een jaartje bijtekenden? (en wat zal het moeilijk worden om te vertrekken, volgend jaar!!)

  2. Zucht, ik geloof dat ik maar even wegblijf van deze jaloersmakende en veel te inspirerende weblog, tot je weer veilig en saai bij ons terug bent in het grijze Nederland. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s