Barcelona – Getafe

Merijn en ik hebben een heerlijke avond beleefd in Camp Nou. Een gigantische betonnen constructie, zonder enige franje. Maar wat een sfeer! We zaten hoog boven het veld en genoten van de fluitconcerten die de slechte scheids over zich heen kreeg. Wat een mafketel met zijn rode kaart voor Ronaldinho en zijn anti-Barcelona fluiten. We denken nog steeds dat de man een buitenhuis in Getafe heeft… Door zijn wanprestaties maakten we wel mee dat de witte zakdoekjes te voorschijn kwamen!! Maar wat een grote voetballers hebben we gezien: Ronaldinho, Messi, Valdes, Eto´o en Puyol. Als ik nog eens in Barcelona kom, dan kom ik zeker nog een keer bij deze club.

Intussen doen we het hier in Barcelona rustig aan. We genieten van ons bezoek aan Lyne en Merijn. De gezelligheid. Omdat het met drie kinderen toch wel zwaar is om als een dolle door de stad te rennen, laten we ons gewoon niet gek maken. Daarom gaan we dadelijk naar de dierentuin. Zaken als de Sagrada Familia moeten wachten tot een volgend bezoek. Heeee, het is tenslotte vakantie. En zo voelt het ook.

4 gedachtes over “Barcelona – Getafe

  1. Gaaf hoor! En wedden dat je met deze ervaring Blackpool weer uit de onderste regionen van de virtuele competitie weet te trekken? 😉

  2. Ik blijf ondanks je vurige Spaanse adhaesie-betuigingen toch een eenvoudig Feijenoord-fan.
    Floris en Fleur,bedankt voor de leuke cadeaus voor mijn verjaardag.Dat doet deze kersverse pensionado werkelijk goed.
    Nog veel plezier met Gaudi,maar kijk uit voor zakkenrollers.Oom Ot zou zeggen:wat geeft dat nou,gun die arme jongens ook wat voot hun moeite.De kunst van pick-pocketing moet je kunnen waarderen.Liefs van Dave,Annet,Wils en Dorien,Vaad en Mam.
    Groet aan Line en Merijn.Wat zitten ze daar lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s