Het gilde slaat toe

Barcelona is een heerlijke stad. Alleen zijn er twee grote nadelen. Met kinderwagens is de metro zo goed als ontoegankelijk en in de bussen zijn zakkenrollers actief. We zijn gisteren met de kinderen naar Park Guëll geweest. Met drie bussen. Een avontuurlijke monsterrit van anderhalf uur. Met als beloning een prachtig uitzicht op de stad vanaf de langste bank ter wereld.

De drie meiden boven de stad...

Op de terugweg ging het allemaal minder. De bussen zaten vol en Fleur is geript. Weg illusie dat je met kinderen medeleven opwekt!! Als ik die dief ooit te pakken krijg… Samen met Merijn heeft Fleur aangifte gedaan en het komt allemaal wel weer goed.

Een prima lunch aan zee.

Vandaag is het roer omgegaan. We gaan dus lekker even niet de stad in. We hebben een fantastische lunch gekregen. Lyne trakteerde met uitzicht op zee. Lekkere verse producten. Veel vis. Na de lunch zijn de meiden en vrouwen meteen het zonovergoten strand opgegaan. Merijn, Bas en ik (de mannen!!) zijn lekker gaan wandelen. Bas in de wagen en Merijn en ik met veel verbaasde blikken in ons rug. Laat ze maar denken.

Na een lange dag op het strand, is het nu tijd voor serieus werk! Merijn en ik gaan over vijf minuten naar FC Barcelona!!

Een gedachte over “Het gilde slaat toe

  1. Balen zeg, dat Fleur bestolen is! Al is het alleen maar omdat het zo ontzettend onhandig is om zonder pasjes te zitten en alles opnieuw te moeten aanvragen… Wel leuk om ook Fleur eens op de foto’s te zien. Nog een paar dagen, dan zie ik jullie allebei weer eens ‘live’! Nog een paar fijne dagen daar. Liefs van ‘nichtje Dre’ uit de USA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s