Barcelona

Eindelijk weet ik hoe het is om lid te zijn van de Koninklijke Familie. Bij de beveiliging en bij het instappen, we kregen overal voorrang. Toch hebben we behoorlijk zitten, lopen en staan zweten… Met drie kinderen vliegen gaat je niet direct in de koude kleren zitten. Tel daarbij een opstandige kinderwagen (niet op te vouwen) en veel moeheid bij op en je hebt een vader die nu echt toe is aan vakantie.

Saar vond het heerlijk.

Toch hebben de kinderen het prima gedaan. Soms huilde Bas even stevig, Fien wilde tijdens het landen niet meer in gordels en Sarah moest op hetzelfde moment naar de wc (ik heb haar uiteindelijk de luier van Fien gegeven, erg handig om op die krappe vliegtuigstoelen luier te wisselen!). Het is wel grappig hoe de beleving van bepaalde momenten veranderd. Zonder kinderen vond ik kinderen in het vliegtuig maar zo-zo. En nu denk ik: "Lieve mensen, het spijt me. We doen ons best en voor de rest barst u maar…" We hadden het verder niet slecht. Met z´n vijven deelden we zes stoelen.

Nachtelijk Barcelona bracht ons een warme deken en een aardig taxichauffeur. Volgens mij had de beste man eerst niet door dat we met z´n vijven en twee kinderwagens waren. De taxi puilde uit. Maar Merijn stond ons op te wachten en om 1 uur vannacht stonden we, als twee heren, op het balkon een biertje te drinken. Met uitzicht op de Middenlandse Zee, na een warm onthaal.

Het uitzicht.

Dit was vanochtend, iets na achten. De rest van de dag was het onbewolkt. We hebben het warm, maar we genieten. Het appartement van Lyne en Merijn is prachtig. We hebben lekker veel geslapen. En we zijn even het strand opgegaan. Het was minder dan vijf minuten lopen!! Ik denk dat we zo nog een keer gaan…

Fien op het strand van Barcalona

Advertenties

4 gedachtes over “Barcelona

 1. Fijn te weten dat jullie er zijn. Leuk om zo’n stel vrienden te hebben ! En wat een wondere wereld om met deze communicatietechniek “bij te kunnen blijven”. Veel liefs.

 2. Toen ik zelf met kleintjes reisde, was ik heel meelevend en kon ik alles hebben van andere krijsende kinderen. Langzaam maar zeker verdwijnt die tolerantie weer. Volgende week vlieg ik naar Nederland… hoop maar dat er geen jengelende kids naast me zitten, nu ik eindelijk eens in mijn eentje ‘mag’… Fijne vakantie, ziet er heerlijk uit.

 3. lieve allemaal,
  wat ontzettend leuk dat wij vanuit amersfoort zo
  gezellig mee kunnen genieten met alles waar jullie
  mee bezig zijn.verbijsterend, zoals Fien “Barcelona”
  kan zeggen!!!!!!!liefs van ons.

 4. FIJN DAT JULLIE GOED ZIJN AANGEKOMEN. Leuke fotos van Saar en Fien. Zitten jullie op je gemak bij Line en Merijn? Doe ze veel groeten.
  We hebben gisteren een enig feest gehad met vaders afdeling hier in de tuin . Er waren zelfs een paar radiologen die de Giessen in doken .Tadek (maat)begeleidde zichzelf op de piano bij een lied op vader gemaakt . Het was echt een feest. Maar de details horen julie later .
  WE hopen dat jillie lekker weer hebben . Pak de kleintjes van ons Veel liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s