Historisch moment

VAR

Deze warme en droge maand april is een historische** maand geworden. Langzaam word ik in het ondernemerschap getrokken. Het schnabbelen kost deze weken tijd. Tijd = geld. Dus ik vraag bij de belastingdienst een VAR aan om alle financiën op een juist manier af te handelen. Als de zaken goed gaan, dan zal ik ergens dit jaar een bedrijfje oprichten.

Gisteren schreef ik geen stukje omdat ik de hele dag in Amsterdam was. De dag werd afgesloten met een gezellig etentje met mijn oudhuisgenoot Michiel. Eerder monteerde ik met de Italiaan Marko de verschillende videoproducties. Ik luisterde de hele dag naar Engels met een zwaar Italiaans accent, alsof ik de hele dag naar Don Corleone mocht zitten.

We begonnen met niets en aan het eind van de dag stond een aardige videoproductie in de stijgers, inclusief vormgeving. Vandaag maken we het af en zodra het online staat, laat ik het weten. Overigens monteren we met Final Cut Pro. Ik ben om. Nu nog een Mac.

Op weg naar de studio waar ik werkte, ontdekte ik gisteren een nieuwe bril. Ik ‘paste’ hem in het voorbijgaan… U kunt op de foto klikken.

Een nieuwe bril

** Nog een historische gebeurtenis: Sarah logeerde voor het eerste helemaal zelfstandig. Ze was bij oppas Anja, waar oppaskindje Linda noodgedwongen een nacht moest doorbrengen. Saar en Linda hebben veel lol gehad. Al vond Saar het van te voren toch ook wel spannend. Zo wilde ze niet op de bank lezen, ze stond in de vensterbank op de uitkijk naar Henk. De man van Anja kwam haar halen. Het was een prettig avontuur, al was ze ook wel blij om weer thuis te zijn. Dan is de spanning er even af.

var bericht_titel='[Zet hier de titel van jouw bericht]’;
var bericht_url=’http://www.zet-hier-jouw-permanente-link’;

Een gedachte over “Historisch moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s