Vaseline

Fleur is zichtbaar opgeknapt door de kuur die ze van de dokter kreeg. Al blijft de borst nog een beetje pijnlijk en is de koorts nog aanwezig. Maar ze is vanavond aan tafel verschenen en we vormden een echt gezinnetje. Zelf Bas was er bij. Hij lag in zijn reiswieg rustig om zich heen te kijken. Over het randje kon hij niet kijken. Het was maar goed ook.

Punker Fien

In een onbewaakt ogenblik heeft Fien vanochtend de pot vaseline ontdekt en gepakt. Ze smeerden haar gezichtje vol klodders, alsof ze de poolkou in moest. Helaas hield ze niet op bij haar gezicht. Fien heeft de hele dag met een ‘wetlook’ gelopen. Haar haar stond werkelijk alle kanten op. Heel modern. Al eindigde de dag in mineur. Als Fien ergens een hekel aan heeft… dan is het aan haren wassen. Ze gilde zo hard dat Sarah begon te huilen: "Ik krijg pijn aan mijn oren!"

En Bas? Die trok zich nergens iets van aan… wat wil je als je tot laat beneden mag blijven en op het beste plek in huis mag liggen! Dit is trouwens even tussen twee voedingen door. De kleine man eet zich ’s avonds prop om lekker door de nacht heen te slapen. Goed, hè?

Waar lig je nou lekkerder?????

2 gedachtes over “Vaseline

  1. Fijn dat Fleur zich weer wat beter voelt! Wat ligt Bas daar heerlijk op haar schoot te slapen en wat fijn dat hij ’s nachts lekker slaapt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s