Zonnig

De komende vier weken is het feest. Ik leef zoals ik zou leven als ik genoeg geld had om nooit meer te hoeven werken. In de weekenden mag ik lekker de sport presenteren of verslaggeving doen, de rest van de week ben ik vrij. Het voelt als een bevrijding. Even niet de druk van het nieuws of het maken van een item. Het gezin staat helemaal centraal.

Zonnig Amsterdam.

Aan het begin van deze heerlijke periode liet ik mijn gezin vanochtend wel even in de steek. De trein bracht mij naar een zonnig Amsterdam. Toeristen flaneerden over het Damrak en de Dam. Ik liep daar met korte, snelle passen tussendoor. Op weg naar een potentiële bijbaan. Een bedrijf wil me inhuren om voice-overs in te spreken op internet. Het gaat dan om teksten bij hockeybeelden.

Het is nog in een proeffase. We gaan in ieder geval werken aan een ‘pilot’ (een proefaflevering). Spannende tijden. Ik heb vanochtend aangegeven dat het niet voor niets gebeurt, d’r zijn een hoop andere zaken waar ik dan liever mijn tijd in stop. Daar was mijn gesprekspartner het mee eens. Nu moet ik een uurprijs, een halve dag- en een hele dagprijs noemen. Wat is redelijk? Daar ga ik nu even rustig een dag of twee over nadenken. Een extra zakcentje is natuurlijk mooi meegenomen.

Ik kan nadenken over de prijs terwijl ik met mijn dochters op pad ga. We gaan een abonnement op Dierenpark Amersfoort kopen!! Dan kunnen we de komende, prachtige, dagen lekker vaak naar de beesten gaan kijken. Het leven is mooi.

Een gedachte over “Zonnig

  1. Een abonnement bij het dierenpark? gezellig hebben de schuurmannetjes ook net gekocht, dus kunnen we misschien wel eens met beide families aapjes kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s