Aardig baantje

Red Bull Air Race

Mijn oud-huisgenoot A. had ik net aan de lijn. Zijn Nederlandse mobiel werkte niet meer. Ik moest hem al op zijn Oostenrijkse GSM bellen. A. werkt sinds kort op het wereldwijde hoofdkantoor van Red Bull. Daar bemoeit hij zich met de airraces.

Volgens mij zijn er rottiger zaken om je meebezig te houden. Een voorbeeld: werken bij een callcenter (in mijn ogen is er bijna niets erger…). Toch klinkt het volgens mij mooier dan het is. Natuurlijk reist A. de wereld over (dit jaar zijn de races in o.m. Abu Dhabi, Istanbul, Perth en San Francisco). Natuurlijk heeft hij met een jong-snel-wild product te maken. Maar het lijkt me heel zwaar om altijd maar met die commerciële druk om te gaan. Want het moet uiteindelijk wel geld opleveren. A. heeft daar geen moeite mee en daarmee heeft hij een topbaan en werk ik voor een publieke omroep.

Mijn werk doe ik overigens met plezier, al heb ik A. wel aangeboden om tijdens de airraces het perscentrum te runnen. Hij zou aan me denken als er iemand nodig is… want al de tropische, exotische en anders wel vreemde oorden, het is toch leuk om er een keer te zijn geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s