Thuis = werken

We zijn weer thuis!! Heerlijk. Dankzij een flinke poetsbeurt van onze kuisvrouw is het een opgeruimde thuiskomst geworden. We zijn in twee dagen teruggereden. Lekker rustig. We hebben de tussenstop beleefd in het Duitse plaatsje Limburg a.d. Lahn. Een stadje met een intiem centrum vol vakmanshuizen. We liepen door de koude avond, op weg naar een typisch Duits restaurant met een tekort aan sfeer maar met vriendelijke mensen. En grote ijscoupes!!

IJscoupe

We boekten een voordelige kamer in het plaatselijke Mercure. Een hotel van dertien in een dozijn. Voor de kids maakte het niet uit. Ze hebben de hele avond lopen keten. Als het even rustig werd, kwam dat door de laptop. Daarop draaide we ‘Lang Leve de Koningin’. Een aanrader voor kinderen.

Saar kijkt naar Sara in 'Lang Leve de Koningin'

Drie uur na thuiskomst, alweer in de auto door naar het werk. FC Utrecht speelt vanavond, dus mag ik achter de microfoon plaatsnemen. Dan weet je meteen weer waar je aan toe bent. Ik was wel zo dom om via internet naar de sneeuwverwachtingen te kijken. Er is sneeuw opkomst, veel sneeuw. Baal ik even. Want ik mistte het wel: de echte wintersportsfeer met veel sneeuw. Al was het nog zo gezellig, en dat was het.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s