Berg in vuur en vlam

Het is nu echt aftellen. Morgenochtend vertrekken we weer richting het noorden. Na een overnachting in Duitsland, komen we zaterdag weer thuis. Dan is het meteen bal: ’s avonds werken en ook zondag werken.

Vandaag hebben we nog genoten van de bergen. Nee, niet van de sneeuw. Dat verhaal is nu wel bekend. We zijn gaan wandelen. Wils, Dave, Annet, Fleur, Saar en ik. Eigenlijk telt Sarah niet mee, die heeft bijna de hele weg op mijn schouders gezeten. De spieren voelen aan als staalkabels. Maar gezellig was het wel. Die kleine meid lulde werkelijk de oren van mijn kop.

We hebben wel voor de makkelijkste optie gekozen. Met de cabinelift omhoog, even friet eten, stukje naar beneden, chocomelk bij het volgende restaurant en vervolgens in bijna anderhalf uur tijd naar het dal gelopen. Er bleek geen pad, dus we hebben de zijkanten van de pistes tot deze status verheven. Daardoor was de wandeling niet spectaculair, je blijft toch opletten of je niet onderuit geskied wordt. Toch hebben we genoten. Van elkaars gezelschap en de zon die de bergen in vuur en vlam zette. Een spectaculair afscheid van de Alpen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Advertenties

Een gedachte over “Berg in vuur en vlam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s