Sarah’s idee

Sarah (bijna 4) kijkt ons soms aan, met omhoog gedraaide ogen, hand half voor haar mond. We weten al wat er gaat komen: onze oudste heeft een idee. Ze brengt het fluisterend. Ook vanochtend was het weer zover. We lagen met z’n allen op bed. Fleur en ik hadden het kort over de manier waarop we dadelijk de aandacht tussen drie kinderen moeten verdelen. Sarah kwam met de oplossing: ‘Als papa nou Fien doet, mama doet mijn broertje, dan doe ik mijn poppen en knuffels’. Prima.

Nog een aardige van Sarah. Ze ontdekte laatst dat ik een spleetje tussen mijn voortanden heb. ‘Heee, pap. Je mist een tand.’

En wat gebeurt er als je een Zwarte Piet te vaak en te warm wast? Fien demonstreert…

Photobucket - Video and Image Hosting

Fleur en ik zijn gisteren eerst uit eten gegaan en daarna naar Kruistocht in spijkerbroek geweest. Als je het boek hebt gelezen, kun je deze film maar beter aan je voorbij laten gaan. De poging is aardig, maar niet meer dan dat.

Bij thuiskomst bleek de avond daar een stuk minder rustig te zijn verlopen. De kinderen hadden lopen keten. Dat was tot daar aan toe. Onze oppas Denise had haar vriendje op bezoek gehad. Bij zijn vertrek was het uit en kwamen de moeder, zus, een vriendin en de moeder van de vriendin bij ons over de vloer. Lekker druk dus in Huize Mulder. Maar het is allemaal weer prima, ook al omdat Denise een nuchtere meid van 15 is (met een piercing, zo liet ze vol trots zien). Het stof is weer neergedaald.

4 gedachtes over “Sarah’s idee

  1. Wat een ontdekking van Sarah. Je moet haar toch maar eens de breedte van een tand opgeven! Of ze is heel optimistisch en ziet kleine dingen groot.

  2. Kruistocht in Spijkerbroek op luistercd was wel erg leuk (is natuurlijk ook 100% hetzelfde). Onze kinderen genoten ervan, ondanks de dikke tranen toen Carolus doodging…

  3. Goed aanbod van Sarah. Meteen afspreken maar, want voor die knuffels en poppen hebben Fleur en jij straks helemaal geen tijd meer!

  4. Slimme meiden in huize Mulder en wat een drama voor het oppas meisje. Je zou eens over een real-life-soap bij jullie moeten gaan nadenken. ‘T zou nog scoren ook denk ik! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s